Târg handmade la Consiliul Judeţean Arad
02.08.2022

Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean, în colaborare cu Centrul de Turism Arad, organizează un nou târg cu scopul de a promova producătorii arădeni şi de a susţine comercializarea produselor realizate în judeţul nostru, fie că vorbim de industria alimentară, produse agricole sau obiecte artizanale.


Nu vor lipsi, de la acest târg, florile (pitici de gradină, aranjamente florale), produsele hand-made și artizanale (produse artizanale din piele, bijuterii, lemn și pictura pe lemn, accesorii), precum și produsele realizate de meșteri populari (piese din lemn, împletituri de nuiele, țesături, pielărie, pălării din paie, turtă dulce).


„Organizăm acest târg pentru a da prilej tuturor producătorilor arădeni să-și etaleze produsele și, implicit, măiestria cu care le fabrică. Îi invit pe toți arădenii să ne onoreze cu prezența pentru că, vă garantez, au ce vedea. Vă invităm să vă bucurați de specificul arădean, de un sfârșit de săptămână frumos, și să luați parte la spectacolele din cadrul evenimentului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
În ambele zile, între orele 19.00-21.00, pe platoul din fața Consiliului Județean vor avea loc și concerte de muzică populară, susținute de elevi ai Școlii Populare de Arte și Liceului de Artă „Sabin Drăgoi” Arad.
Program artistic:
Sâmbătă, 6 august, ora 19.00
Adrian Petcu
Eduard Motan
Mădălina Păcurar
Roberta Tomșa
Valeria Ursa
Patricia Petri (Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad)

Duminică, 7 august, ora 19.00
Ansamblul „Florile Mureșului” din Vladimirescu