Mijlocașul argentinian Juan Bautista Cascini a semnat cu UTA! „Un transfer foarte important”
18.06.2022

Mijlocașul argentinian Juan Bautista Cascini a semnat în această dimineață un contract cu UTA și se va alătura lotului condus de Ilie Poenaru. Crescut la Estudiantes la Plata, Cascini a mai evoluat în Liga 1 la FC Botoșani și Academica Clinceni, în Cipru la APOEL Nicosia, iar ultima sa echipă este The Strongest din Bolivia. 

În palmares are un titlu de campion, câștigat cu APOEL. Pentru Academica Clinceni a marcat în sezonul anterior șapte goluri și a oferit o pasă decisivă în 19 apariții. 

"Ne bucurăm că am reușit acest transfer, un transfer foarte important pentru echipa noastră. Am reușit să aducem și să transferăm un jucător care este în plin campionat, în acest moment joacă în Copa Libertadores. A fost greu din toate punctele de vedere, ne-am luptat cu mai multe echipe, dar împreună cu domnul Meszar am reușit să facem acest transfer. Mă bucur că domnul Meszar m-a sprijit total în acest demers al meu și a făcut eforturi financiare pentru a-l aduce pe Cascini. Este un jucător pe care mi-l doream, un jucător cu care am mai lucrat, care se pliază pe toate zonele de la mijlocul terenului. În acest moment, în zona mediană, cred eu că aratăm foarte bine." a declarat Ilie Poenaru, antrenorul UTA-ei.

Din câte se pare, un alt fotbalist care a lucrat cu Ilie Poenaru la Clinceni, fundașul stânga Mihai Dobrescu, se antrenează în această perioadă cu UTA. Foarte probabil, fotbalistul de 29 de ani va face parte din lotul pe care UTA îl va deplasa în cantonamentul din Slovenia și ar putea deveni cea de-a șaptea achiziție a verii pentru „Bătrâna Doamnă”.