IUF - The International University Fair
26.09.2023

Tinerii din această generație sunt atrași de o gamă largă de domenii, cu un interes deosebit pentru business (61%), inginerie (53%), științe sociale (54%) și informatică (52%). În timp ce 11% dintre ei știu sigur că vor să rămână la studii în România, 89% încă își evaluează posibilitățile și iau în considerare atât studiul în țară, cât și în străinătate. Peste 50% ar alege ca destinație Olanda, fiind urmată îndeaproape de Danemarca, Germania, Elveția, Finalanda, Franța, Italia, Belgia.

IUF - The International University Fair oferă generației Z ocazia să exploreze toate domeniile de interes de la universități din țară și străinătate. 

Informații despre peste 4.000 de programe de studiu Universități și instituții educaționale din peste 6 țări (Danemarca, Belgia, Elveția, România, Olanda, Germania, Finlanda) 20+ de invitați la conferința YouForum printre care și: Ioana Chișiu (Creatoare de conținut), Camelia Crișan (Solistă & Creatoare de conținut), Lorand Soares Szasz (Fondator Upriserz), Mădălina Bogdan (Psiholog clinician și psihoterapeut)