Escrocherie în numele Companiei de Apă Arad
19.07.2023

Atenție la escroci! În ultimele zile, în municipiu, unii utilizatori ai serviciului de alimentare cu apă și de canalizare au primit în cutiile poștale anunțuri în care apare indicat și numele Companiei de Apă Arad, cu oferte pentru achiziționarea de contoare cu citire la distanță. În anunțul respectiv e trecut și prețul pentru un contor, care variază între 300-500 lei dar si 100 de lei, montajul pentru un contor.

Compania de Apă Arad avertizează: nu luați în seamă aceste anunțuri! Înlocuirea vechilor contoare mecanice cu cele noi, cu citire la distanță, este gratuită! Utilizatorii nu trebuie să plătească nici contorul și nici montarea acestuia.

Înlocuirea contoarelor se face în cadrul implementării proiectului finanțat din fonduri europene „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă”, accesat de Compania de Apă Arad.

Acțiunea de înlocuire a contoarelor se face etapizat, pe cartiere iar clienții din zonele vizate de implementarea proiectului primesc notificări la domiciliu cu cel puțin 24 ore înainte. De asemenea, anunțurile sunt publicate pe website-ul Companiei de Apă Arad - www.caarad.ro , pe pagina Facebook a CAA, dar și în presa locală, astfel că se poate verifica veridicitatea acestora.

Echipele firmei care execută lucrările sunt însoțite în teren și de angajați ai Companiei de Apă Arad, având asupra lor legitimații de serviciu.

Anunțul fals la care ne referim este atașat ca fotografie.