Curs de inspector resurse umane la Camera de Comerţ Arad - din 12 septembrie 2022
11.08.2022


Camera de Comerţ Arad organizează începând cu data de 12 septembrie 2022 un nou curs  Inspector /Referent Resurse Umane - curs acreditat de Ministerul Muncii si Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale .

Cursul se va ține la sediul CCIA Arad, strada Cloșca nr. 5.

La finalul cursului, absolvenţii vor deveni INSPECTORI RESURSE UMANE, certificaţi conform ocupaţiei de INSPECTOR RESURSE UMANE din COR – cod 333304.

“Pe lângă cadrul legislativ actualizat, Legislatia Muncii relevantă şi Legea Pensiilor, cursul oferă şi aplicaţii practice REVISAL, documentaţia specifică domeniului, contract individual de muncă, acte adiţionale, modele decizii”, a explicat președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

În urma absolvirii acestui curs veţi obține următoarele competențe:

·         Întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a angajaților;

·         Recrutarea personalului;

·         Întocmirea și gestionarea contractelor de muncă;

·         Întocmirea statului de plată;

·         Întocmirea si depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de somaj, asigurărilor de sănătate;

·         Operarea cu REVISAL;

·         Realizarea dosarului de pensionare.

Condiții acces: absolvenți de studii superioare și studii medii.

“Conform legislației în vigoare acest curs este obligatoriu să fie urmat de către cel puțin o persoană cu atribuții concrete în întocmirea documentelor de personal și a documentelor de calcul și evidență în raport cu Inspecția Muncii şi Casa de Pensii, din cadrul fiecărei companii sau instituții publice”, a precizat managerul CFP din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

Acte necesare (în copie) pentru înscrierea la cursuri: BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

CCIA Arad organizează în perioada următoare și cursurile:

·         Inspector Sănătate și Securitate în Muncă

·         Consiler Dezvoltare Personală

Informații și înscrieri la telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro.