A început să ardă gazul la Cermei
07.10.2021

Primele patru familii de la Cermei s-au branșat astăzi la rețeaua de gaz! Cu sprijinul Consiliului Județean Arad și al Guvernului României, primarul Ioan Vesa este primul primar din județ care reușește extinderea rețelei de gaz! 

,,Am fost astăzi la Cermei, împreună cu vicepreședintele Răzvan Cadar și deputatul PNL Glad Varga, să ne bucurăm împreună cu primele patru familii din cele trei sute care au solicitat branșarea la rețeaua de gaz. Este o realizare deosebită nu numai la nivel local, ci și la nivelul întregului județ, pentru că ceea ce s-a întâmplat la Cermei este un model de bune practici pentru orice primar care își dorește extinderea rețelei de gaz în comuna sa. Cred că e nevoie și de îndrăzneală, și de risc, și niciuna dintre aceste calități nu îi lipsește primarului Vesa”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În cursul zilei de vineri, la Consiliul Județean Arad, va avea loc o întâlnire cu un grup de primari din zona Sebiș care doresc să înceapă, la rândul lor, lucrări de extindere a rețelei de gaz.