Servicii Medicale Asigurate în Perioada Sărbătorilor Legale
30.04.2024

În perioada sărbătorilor legale și a zilelor declarate libere de Guvernul României, asistența medicală primară în regim de gardă va fi asigurată prin centrele de permanență din Arad, care funcționează cu orar permanent.


Servicii Oferite în Centrele de Permanență

  • Asistență medicală în afecțiunile acute, subacute, acutizări ale unor boli cronice și în urgențele medico-chirurgicale.
  • Administrarea medicației injectabile/perfuzabile necesare tratamentului recomandat de medicul de familie/medicul specialist, precum și a medicației necesare tratamentului de urgență, conform indicațiilor medicului din cadrul centrului de permanență.
  • Eliberarea unei scrisori medicale și prescripție medicală pentru informarea medicului de familie asupra diagnosticului și tratamentului administrat în centrul de permanență.
  • Îngrijiri post intervenții chirurgicale, inclusiv suprimarea firelor de sutură, efectuarea de pansamente și schimbarea pansamentelor chirurgicale.
  • Consultații la distanță prin servicii de telemedicină incluse în competențele medicului de familie.

Informații Suplimentare

Pentru lista completă a centrelor de permanență funcționale din Arad și datele de contact, puteți accesa pagina web a instituției la secțiunea Furnizori de Servicii Medicale/Medici de Familie/Centre de Permanență.