O nouă etapă sold-out pe Arena Francisc Neuman
06.05.2024

A doua zi de Paște se anunță mare pentru Roș-Albi

După verdictul favorabil venit în 17 aprilie în care aflam ca vom putea umple din nou stadionul de acasă, astăzi in a doua zi de Paște suporterii nu au ratat ocazia de a vedea echipa favorita in ultimul meci de pe teren propriu chiar de pe un loc din tribună.


Toate sectoarele ocupate

Încă de ieri se anunța o etapa cu casa închisă, lumea profitând pe de-o parte de ziua liberă cât și de vremea perfectă preconizată la ora meciului.


Gratuitate pentru grupurile de copii

Grupurile de 10 copii sub 14 ani cu un însoțitor au avut si de această dată gratuitate pe locurile Tribunei Sud, in semn de mulțumire pentru numărul lor mare in etapele cu FC Hermannstadt si FC Botoșani in care publicul a fost suspendat. 


Meci de totul sau nimic pentru echipa Oaspete

Toată suflarea Utistă speră la o victorie in fața celor de la FCU Craiova 1948, echipa aflată pe loc direct retrogradabil care vine la Arad pentru toate cele 3 puncte in speranța unui loc de baraj care sa le asigure posibilitatea de a ramâne in primul eșalon după confruntarea cu o echipa din Liga a doua. O victorie pentru UTA totuși, ar consolida locul 7 din clasament având prima șansa să termine fruntașă în Play-out grație rezultatelor precedente dar si a faptului ca mai avem un singur meci de disputat, in deplasare, cu Dinamo.


sursă foto: facebook/UTA Arad