Zilelel OncoHelp, pentru prima oară online!
17.07.2020

În perioada 17 - 18 iulie se desfasoara Zilele OncoHelp - eveniment științific adresat specialiștilor în oncologie medicală si organizat de Asociația OncoHelp

Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul se va desfășura pentru prima data on-line, folosind platforma www.myconnector.ro.

Adresat specialiștilor în domeniu, participarea se poate realiza doar pe bază de invitație.

În cadrul conferinței vor avea loc prezentări și dezbateri privind modalitățile de diagnostic și tratament al patologiei oncologice, prezentări realizate de specialiști din cadrul Asociației OncoHelp și din alte clinici oncologice din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Oradea, Arad, Alba-Iulia si Timișoara.
În premieră, la această ediție a Zilelor OncoHelp se va organiza o competiție pentru pentru medicii rezidenți în domeniul oncologiei medicale, competiție în care aceștia sunt invitați să susțină o prelegere pe o temă la liberă alegere din acest domeniul medical. La această competiție s-au înscris 22 de medici rezidenți, provenind din cele trei centre universitare din zona de vest a României: Arad, Oradea și Timișoara.

Intrunirea științifică se dorește o întâlnire regională a specialiștilor angrenați în tratamentul cancerului și își propune să reîmprospăteze cunoștințele medicale din domeniu.

''Oncologia medicala rămâne una din specialitățile care se schimbă cel mai rapid în medicină, de aceea astfel de evenimente sunt bine venite oricând.e” a declarat conf.dr. Șerban Negru.
Informatii despre eveniment si desfasurare la numarul de telefon 0745 100 495.