Compania de Apă a reluat lucrările la reţeaua de canalizare
22.01.2020

Compania de Apă Arad informează că s-au reluat lucrările la rețelele de canalizare şi de apă întrerupte la finalul anului trecut şi păstrate în conservare pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, pe Bulevardul Revoluţiei sunt redeschise două fronturi de lucru la reţeaua de canalizare, după cum urmează: unul pe tronsonul cuprins între străzile Crişan şi Mircea Stănescu, iar unul pe tronsonul cuprins între strada Andrei Mureşanu şi Piaţa Podgoria, cât şi un front de lucru la reţeaua de apă pe tronsonul cuprins între străzile Horia şi A.D. Xenopol.

Potrivit anunțului făcut de Compania de Apă, lucrările la reţeaua de canalizare, care implică săpături la adâncime, de mare complexitate, executate în scopul introducerii colectorului principal şi a căminelor aferente, se desfăşoară pe banda de parcare cu afectarea unei benzi de circulaţie.

Reprezentanții au mai precizat că în cursul săptămânii viitoare sunt planificate lucrări la racorduri, care urmează să fie executate pe trotuar, pe tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri şi Horia.